Apartamente bragadiru

Complexul smartcityresidence, apartamente bragadiru, a pornit de la un vis, acela de a crea un ansamblu rezidential care sa cuprinda toate lucrurile necesare unei familii. Smartcityresidence, apartamente bragadiru, este un loc in care va puteti bucura de spatii verzi si vecini de apartament civilizati.

Smart City Residence îți oferă direct de la dezvoltator apartamente de 2 și 3 camere, decomandate, cu grădină sau terasă spațioasa, nivel de înălțime P + 6E, cu toate utilitățile, finisaje deosebite, centrală proprie, contorizare individuală și prețuri accesibile.

In acest moment zeci de familii se bucura de un stil de viata total aparte. Va punem la dispozitie o gama diversificata de imobile: apartamente 2 camere, apartamente 3 camere, apartamente 2 si 3 camere cu terasa si gradina.

Toate apartamentele din cadrul smartcityresidence sunt noi, construite cu materiale de cea mai buna calitate, astfel incat riscul seismic in smartcityresidence este zero. Totul in smartcityresidence este nou.

Recomandăm cu încredere Smart City Residence. Este locul unde am găsit ceea ce doream, iar personalul contractat pentru vânzarea acestor apartamente a dat dovadă de profesionalism, ajutându-ne să luăm cele mai bune decizii. Ne bucurăm că facem parte din acest proiect. Mulțumim, Smart City Residence!

Category: other.
Price: 40000.
Location: bragadiru.
Website (with http://): Apartamente bragadiru.